Gör om köket i kaffebaren

Om du har en kaffebar eller ett café är det viktigt med snygg och hållbar inredning, även i köket. Det är viktigt att både kunderna och de anställda trivs bra för att affärerna ska blomstra. Någonting som är otroligt snyggt är kakel och det håller sig bra och snyggt länge så länge du rengör det ordentligt. Det är också bra att ha hållbara bänkskivor samt ett golv som tål tuffa tag.

Välj hållbart marmor

Just marmor är ett mycket hållbart material som dessutom blir snyggare av slitage. De som vill inreda med stilrent och exklusivt marmor kan med fördel använda sig av Carrara marmor, som är italienskt. Det är en mycket känd och älskad sten och den kommer verkligen sätta guldkant på köket i din kaffebar eller i ditt café. Hållbarheten är givetvis ett stort plus som gör det till en god investering.

Välj ett slitstarkt golv

I dagsläget finns det gott om slitstarka golv att välja mellan och som därmed fungerar perfekt i kök där folk rör sig hela dagarna. De ska förstås också vara enkla att hålla rena då det kan ske mycket spill på golvet. Laminatgolv och vinylgolv är båda väldigt slitstarka, medan ett klinkersgolv är enkelt att hålla rent. Välj ett hållbart golv som även tilltalar dig rent utseendemässigt.