Leasa möbler och utrustning till ditt café

Att driva caféverksamhet innebär att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Bakom kulisserna finns det ofrånkomliga, administrativa uppgifter att hantera, såsom bokföring och inköp av råvaror. Men det viktigaste är förstås kärnverksamheten, det vill säga att få gästerna att trivas och servera dem riktigt gott fika.

Inredningen skapar rätt atmosfär

Något som har stor inverkan på trivselfaktorn är inredning och möblemang i caféet. Att lokalen är omsorgsfullt inredd och att möblerna är bekväma att sitta i, är förstås a och o. För att det ska bli riktigt bra kan det krävas att en ganska stor del av budgeten går åt till att just inreda.Det är inte alltid det lättaste för en liten rörelse att klara av stora utgifter som exempelvis ett helt cafémöblemang. Som tur är finns det lösningar på det som gör att ni kan inreda vackert och smakfullt utan att ha en stor buffert att ta av.

Möbelleasing

Leasa möbler är en sådan lösning, som många som startar upp en verksamhet använder sig av. Under leasingperioden äger kreditgivaren möblerna, medan ni som låntagare har nyttjanderätt. Efter leasingperiodens slut kan cafémöblemanget köpas loss för en rabatterad summa. Läs mer på nätet om ni är intresserade av att leasa möbler till er verksamhet.